Filmfestivals 2015 PAREMPAA
Kohti parempaa tulevaisuutta

Filmien lisäksi kuulimme elokuvien tuotannon,käsikirjoittamisen ym. ongelmia, ongelmia, ongelmia. Elokuva-alan opiskelijat kertoivat HYVIN vakavista ONGELMISTA. On unohtunut monien eri ihmisryhmien ottaminen huomioon.
Laatua kaivataan ihmisten palveluun
Parempi tulevaisuus saadaan jokaiselle; työntekijöille, yrityksille, rahoittajille, kuluttajille ja jopa verottajalle, kun lisäämme o koulutusta o tutkimusta o kehitystyötä o yhteistyötä yli kaikenlaisten rajojen
Ihmettelen ja kummastelen, kun maailma muuttuu ja kuluttajien vaatimukset lisääntyvät. Kulttuurialan palveluiden on oltava mukana, kun kuluttajat odottavat parempaa.
Taustaa: Teknologisia parannuksia rahoittava yritys TEKES on lopettanut rahoituksen, jolla kehitettäisiin teollista toimintaa. Teollinen tuotanto nähdään vaikeana alana kalliissa maassa. Maailmassa on halvan tuotannon maita; tuotanto siirtyy sinne. Kymmenet tuhannet ihmiset menettävät työnsä.
Jotta saamme turvallisempaa elämää ja ennen kaikkea nuorille tulevaisuutta, jo nyt on valittava oikeaa tekemistä. Oikeat työnteon valinnat varmistavat onnistumisen. MUUTOS:
PUHUTAAN ONGELMISTA JA MILLÄ RAKENNAMME PAREMPAA ELÄMÄÄ. PUHUTAAN KESKUSTELLAAN. KAIKKIEN KANSSA.
Kun opetuksen sisältöä kehitetään, paranevat yritysten ja työntekijöiden kasvumahdollisuudet.
Nyt kehitykset ja muutokset ovat olleet naurettavan pieniä. Elokuva-alaa elää suljettua elämää - ei tiedetä muiden alojen parannuksista.
Valokuva: Kuluttajat haluavat parempaa kuin puukenkiä. On kunnioitettava kuluttajia
Tiesin jo etukäteen, kun puhuin elokuva-alan laadun parantamisesta. Ei eri osapuolten kuluttajien ym. odotuksia voi mitata. Laadun parantaminen on outoa ja muutoksesta ei haluta eikä saa puhua.

Minulle on aikaisemminkin sanottu: Emme syty parannustyölle, ei tarvita.
Kaikkialla on mitattu 20-30 vuotta laadun sisältöä ja kunnioitettu ihmisi. Miten kuluttaja kokee TUOTTEEN TAI PALVELUN LAADUN.
Kyllä laatu pitää olla ja laatua mitataan.
Esimerkkejä O Kun käyt syömässä pizzaa, laatu ovat maku, herkullisuus, paikan, pöydän siisteys, tarjoilu, kohtuullinen hinta jne.
Kenkien, vaatteiden, teidän ym. laatua pystytään mittaamaan, myös kulttuuripalveluiden.
Nyt laatua, kilpailukyvyn, turvallisuuden ja menestyksen tekijää ei ymmärretä. ONGELMA VÄHENEE, KUN PUHUTAAN LAADUSTA, OMASTA TYÖSTÄ, TYÖN HYVINVOINNISTA JA KULUTTAJIEN TOIVEISTA YM. SIIS PUHUTAAN.
Työntekomme pitää perustaa kuluttajan toiveelle, odotukselle, ehdotuksille.
Kertokaa minulle, ketkä ihmisryhmät ovat ehdottaneet, että kehität tällaista palvelua, käsikirjoitusta ym.
Olen saanut loistavia parannuksia, kun yhdessä keskustellaan asioista ja noudatetaan ohjetta 8 askelta parempaan elämään. Katso sivuilta. Osa kulttuurialan kehittämisohjelmaani |